Baggrund

Jeg har boet i Hvidovre i de sidste 10 år. Her bor jeg i Strandmarkskvarteret sammen med Thomas og vores to børn Nikoline og Samuel. Født og opvokset i Ishøj, var det efter nogle år på Frederiksberg naturligt for mig at vende hjem til Vestegnen. Det er her jeg trives og vil bo.  

Mit liv har været præget af flere ophold i Tyskland. Udover at have lært flydende tysk, har mine ophold givet mig mange værdifulde erfaringer, og lært mig at værdsætte den danske velfærdsmodel. Det er godt, at vi har et solidt sikkerhedsnet og tager os af de borgere, der ikke selv kan det. Dog mener jeg, at man altid skal stræbe efter at forsørge sig selv og bidrage til samfundet. Jeg ønsker at være en rollemodel for mine børn og vise dem, at de ved flid og den rette indstilling kan opnå det, de ønsker for deres liv. 

Med fuldtidsjob og som politisk aktiv, er der ikke meget tid tilbage til fritidsaktiviteter. Jeg er dog meget interesseret i kultur og sport, og jeg hepper højlydt med, når de danske håndbold og fodboldhold spiller. Selv bliver det til et par løbeture om ugen, så jeg kan holde tempo i en travl valgkamp.  Ellers slapper jeg gerne af med en god bog eller en tur i biografen, teatret eller til koncert.

Læs mere om mine kompetencer og erfaringer i mit CV